За інформацією: Суспільне Хмельницький.
Тарас Гріх п’ять років вирощує лісові горіхи та фундук у Городку, вересень 2025 року, Хмельниччина. Тарас Гріх
Тарас Гріх з Городка Хмельницької області протягом п'яти років займається горіховим садівництвом. Він вирощує лісовий горіх та фундук. Цьогоріч чоловік вирішив створити бренд, який спеціалізується на корисних солодощах із горіхів.
Про це Суспільне Хмельницький розповів Тарас Гріх.
Горіхи, вирощені у Городку, вересень 2025 року, Хмельниччина. Тарас Гріх
За його словами, в якийсь час захотілось змін та росту. Чоловік почав шукати ідеї, радився з рідними та знайомими. Захопився ідеєю створення власного бренду, який спеціалізувався б на нішовій продукції з горіхів.
"З того моменту я розпочав експериментувати з різними рецептами та пропорціями, щоб дійти до ідеального співвідношення інгредієнтів. І після двох місяців спроб та помилок нарешті вийшло отримати чудовий продукт. Зрештою поєднав горіхи з медом і гілочками лаванди. Лаванда для мене символічна, адже в Городку є лавандове поле — це своєрідна візитівка нашого містечка".
Вирощування горіхів стало сімейною справою, вересень 2025 року, Хмельниччина. Тарас Гріх
За словами Тараса, до процесу збору та переробки горіхів залучена вся родина, тож справа стала сімейною.
"Ідея посадити горіховий сад належить моїм батькам, які допомогли реалізувати цю ідею".