За інформацією: Суспільне Хмельницький.
Ірина Сухіна виготовляє крафтові сири з 2016 року, серпень-2024. Суспільне Хмельницький
Зі слів Ірини Сухіної, її продукт повністю натуральний.
"Це морозиво без всяких домішок, без хімікатів, там немає пальмової олії. У цьому морозиві вершки кози, трошки згущеного молока, і так далі, залежно від того, що я хочу з ним зробити".
А сири з козячого молока господиня виготовляє з 2016 року.
"Цей сир називається "Реблошон", він французький, прийшов до нас із 14 століття. Він запатентований, виробляється тільки у Франції. Але ми робимо з оригінальних, тому ви можете його в нас покуштувати, хоча в Україну він не експортується".
За словами Ірини Сухіної, найбільшим попитом серед покупців користується американський сир "Драй Джек".
"Витримка цього сиру — шість місяців. Якщо всі ці сири пресуються у формах, то цей пресується в серпянці — спеціальній тканині. Він робиться таким вузликом, як робили американські індійці в свій час".
Асортимент власної крафтової продукції, прогнозує Ірина Сухіна, продовжить збільшувати.