Кава в дріп пакетах – у чому полягає секрет популярності

Якщо ви думаєте, що такий варіант являється простою розчинною кавою, це зовсім не так. Кава в дріпах повністю натуральна, запакована в порціонні пакети, завдяки чому її можна готувати коли завгодно і будь-де. Вам знадобиться тільки чашка та окріп.

Рекомендуємо купувати даний товар в перевірених магазинах, такий як coffe & tea shop. Представлено широкий асортимент по доступним цінам. При необхідності можна отримати консультацію по телефону: вам допоможуть визначитися, врахують побажання, нададуть відповіді на питання. Можете сміливо розраховувати на індивідуальний підхід.

Особливості

Для виготовлення дріпів використовують тонкий папір, який не впливає на смак кави. Упаковка виготовляється з якісних матеріалів з використанням особливих технологій. Вона повністю безпечна, тривалий час зберігає аромат. До переваг кави в дріпах відноситься наступне:

  • Використання де завгодно, головне це гаряча вода та чашка під рукою.
  • Процес приготування займає максимум дві хвилини.
  • У філіжанці відсутня кавова гуща, як із заварюванням меленого напою.
  • Використовуються кавові зерна найвищого сорту.
  • Пакетик поміститься навіть в кишені, адже має компактний розмір.

Ви зможете насолодитися кавою, адже всі частинки залишаться у пакетику. Такий варіант найбільш щадящий для серця, готується будь-яким способом. Смак якісний, аромат приголомшливий й точно нікого не залишить байдужим. Пакетик можна взяти у подорож, в офіс, в дорогу, літак. Завдяки індивідуальній упаковці кава повністю захищена від пилу та бруду.

Головна особливість – способи приготування. Вам не знадобляться навички баристи, додаткові аксесуари. Просто покладіть пакетик у чашку, залийте окріп, почекайте декілька хвилин. Правда, така порція трохи менша чим звичайна. Асортимент не такий великий. Важливий критерій – повільне вливання гарячої води, тоді смак рівномірно розкриється.

кава в дріпах\

Приготування

Чашка повинна відповідати вашим смаковим уподобанням. Рекомендуємо зупинитися на варіанті 150-190 мл. Більша філіжанка не підходить, адже напій може отримати водянисту структуру, смак буде не такий насичений.

Використовуйте виключно якісну воду (краще бутельовану). Відповідна температура заварювання 90-95 градусів. Можна закип’ятити чайник та почекати, поки він трохи охолоне з відкритою кришкою (вистачить пари хвилин).

Кожен пакетик має картонні утримувачі, що надягаються на стінки чашки. Потім треба підігріти воду. Наливайте повільно та обережно, щоб не зіпсувати смак напою. Коли вода повністю пройде скрізь фільтр, пакетик можна викинути. Ви отримаєте ідеальну каву без домішок гущі, що відрізняється розкішним ароматом та смаком.

Даний варіант оптимально підходить для кавоманів. Адже можна насолоджуватися в різних місцях якісною кавою, навіть якщо під рукою не має кавомашини. Ви точно залишитеся задоволені якістю такого товару та його ціною (досить демократична).

Новини Хмельницького