Що будні, що вихідні дні пересічної людини сповнені клопотів: робочі проєкти, навчальні курси, закупи. Часто в добі просто не вистачає часу на кулінарні заморочки. Звісно, в таких випадках у пригоді можуть стати сервіси доставлення, але для здорового харчування краще готувати власноруч, тим паче, якщо знати декілька ефективних методів.
М’ясні напівфабрикати: тішать смаком і вивільняють час
Є дієвий спосіб уникнути щоденних тривалих чергувань на кухні. Він полягає в періодичній організації «заготівельних» вечорів для домашніх напівфабрикатів, які зберігатимуться в морозилці й стануть основою майбутніх прийомів їжі. Хоча у кожної родини свої кулінарні традиції, але є кілька страв з фаршу, які до смаку всім:
- котлети;
- тюфтельки;
- пельмені;
- мітболи;
- м’ясний хліб;
- голубці (традиційні або ліниві).
Формування таких виробів — процес часомісткий. Та справа ладнатиметься значно швидше, якщо до неї залучити всіх домашніх, а для приготування фаршу купити м’ясорубку Moulinex. Вже за кілька таких підходів дії учасників командної роботи стануть узгодженими й загальна продуктивність праці значно підвищиться.
Техніка Moulinex для кухні — надійна ланка ефективної команди
Модель ME626132 є прикладом багатофункціональної м’ясорубки. Вона надійна — у разі перегрівання відразу припиняє роботу. Досить потужна — споживає 2 кВт за максимального навантаження. Є функція обертання ножа та шнека у зворотному напрямку (реверс) — завдяки їй можна легко забрати продукти, які застрягли в механізмі, не розбираючи його. Ідеально підходить для:
- Приготування фаршу — за хвилину здатна переробити 2,6 кг сировини. Якщо заплановані котлети, тюфтельки чи пельмені, варто скористатися решіткою з отворами діаметром 4,5 мм. З фаршу такої консистенції вони будуть ніжнішими. Решітка з більшими отворами (7,5 мм) призначена для подрібнення м’яса для голубців, мітболів та інших страв, в яких важливо зберегти його структуру.
- Формування ковбасок — їх теж можна заморозити, а потім за нагоди оперативно посмажити на пательні або запекти в духовці (така страва чудово доповнить навіть святкове меню).
- Подрібнення цибулі, моркви, перцю — для цього в комплекті є 4 насадки з різними отворами.
- Шинкування капусти — така функція знадобиться під час приготування лінивих голубців.
Ця м’ясорубка здатна значно прискорити процес підготовки домашніх напівфабрикатів. Також можна використати інші побутові прилади: тісто на пельмені й вареники замісить хлібопічка, інгредієнти змішає блендер, а кухонні ваги допоможуть чітко дотримуватися рецептів.
Так спільними зусиллями вдасться створити стратегічний запас якісних заготовок для швидкого приготування смачних страв.